Thematic Sessions : Schedule for 12th October 2019
Time Duration
10.00-11.30 90 min Theme: Agro-processing Ecosystems through Cooperatives
11.30-11.50 20 min Networking Tea break
11.50-13.20 90 min Theme: Agri-Tech and Climate Smart Agriculture through Cooperatives
13.20-14.15 55 min Networking Lunch Break
14.15-15.45 90 min Theme: Cooperatives as Cost Effective and Efficient Service Providers
15.45-16.00 15 min Networking Tea break
16.00-17.30 90 min Theme: Big Data and Cyber Security in Cooperative Sector

Exhibition, B2B meetings, C2C meetings and thematic sessions will run simultaneously.