Thematic Sessions : Schedule for 13th October 2019
Time Duration
10.00-11.20 80 min Theme: Ease of Doing Business and Cooperatives
11.20-11.40 20 min Networking Tea break
11.40-13.00 80 min Theme: Dairy Cooperatives - Opportunities for Value Addition and Trade
13.00-14.00 60 min Theme: Farm Mechanisation and Inputs Supply - Role of Cooperatives
14.00-15.00 60 min Networking Lunch Break
15.00-17.30 150 min Valedictory session

Exhibition, B2B meetings, C2C meetings and seminars/ conferences will run simultaneously.